tag:blogger.com,1999:blog-8677911599805802446.post3580663400861125343..comments2024-03-29T15:19:47.205+01:00Comments on bijna net zo lekker als thuis: Nostalgisch kerstmenu - parfait met vanille, chocolade en bosvruchtenjohannekehttp://www.blogger.com/profile/02160839608728229850noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8677911599805802446.post-30570830485014749722017-12-16T08:54:38.541+01:002017-12-16T08:54:38.541+01:00Wat leuk om te lezen. Dank je wel. Groeten Johanne...Wat leuk om te lezen. Dank je wel. Groeten Johannekejohannekehttps://www.blogger.com/profile/02160839608728229850noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8677911599805802446.post-13338072112319515822017-12-16T08:41:08.842+01:002017-12-16T08:41:08.842+01:00Deze reactie was trouwens mijn eerste reactie op j...Deze reactie was trouwens mijn eerste reactie op jouw blog. Ik lees al lang met je mee en vind dat je heerlijke dingen maakt. Voor mij een enorme inspiratiebron! Bedankt en alvast fijne feestdagen met veel lekkere gerechten! NicoletAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8677911599805802446.post-10210952233235418242017-12-15T21:35:38.075+01:002017-12-15T21:35:38.075+01:00Dat is inderdaad gemakkelijk. Goed idee. Dat is inderdaad gemakkelijk. Goed idee. johannekehttps://www.blogger.com/profile/02160839608728229850noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8677911599805802446.post-54805848428150182142017-12-15T19:42:18.077+01:002017-12-15T19:42:18.077+01:00Ik bedoelde eigenlijk de plakjes in hun originele ...Ik bedoelde eigenlijk de plakjes in hun originele vorm gebruiken, dus niet eerst smelten. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8677911599805802446.post-36360882341563858952017-12-15T10:37:28.392+01:002017-12-15T10:37:28.392+01:00Hoi Nicolet, dunne chocola smelt denk ik ook gelij...Hoi Nicolet, dunne chocola smelt denk ik ook gelijkmatiger. Maar het hangt ook af van de kwaliteit en samenstelling van de chocolade. Voor het broodbeleg zal denk ik niet de chocolade op smeltgedrag uitgekozen worden. Ik gebruik de callets (soort smarties) van Callebaut en die smelten goed. Chocolade fijn hakken kan ook. Ook hoe oud de chocolade is maakt uit. In elk geval bij wit. De oude johannekehttps://www.blogger.com/profile/02160839608728229850noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8677911599805802446.post-88165330986499837462017-12-15T06:25:00.659+01:002017-12-15T06:25:00.659+01:00Temperen is inderdaad lastig, misschien een idee o...Temperen is inderdaad lastig, misschien een idee om van die plakjes chocolade te gebruiken die ook als broodbeleg verkocht worden (in Belgiƫ te verkrijgen, volgens mij hier ook wel bij bepaalde supermarkten). Ook verkopen sommige chocolademerken (Cote d'Or) hele dunne chocolaatjes. Groet NicoletAnonymousnoreply@blogger.com