tag:blogger.com,1999:blog-8677911599805802446.post6523557169043229992..comments2024-03-28T23:10:57.981+01:00Comments on bijna net zo lekker als thuis: IJs met spekkoeklikeurjohannekehttp://www.blogger.com/profile/02160839608728229850noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8677911599805802446.post-38534502966960800222015-08-22T09:14:53.591+02:002015-08-22T09:14:53.591+02:00Ik heb ook een vruchtenvariant gemaakt. Helft melk...Ik heb ook een vruchtenvariant gemaakt. Helft melk, volle hoeveelheid maizena, ongeveer 350 gr aardbeiden pureren, en dat door de afgekoelde vla mengen. En wat rabarcello (of is die bij jou al leeg?), maar dat viel weg. Daar kun je dus beter een scheutje van over een bolletje ijs druppelen. Dat ijs smaakte ook heel goed. Deze basis houd ik er dus in. johannekehttps://www.blogger.com/profile/02160839608728229850noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8677911599805802446.post-71800394026141467792015-08-22T08:53:42.691+02:002015-08-22T08:53:42.691+02:00Ik heb er ook al Pimm's likeur op losgelaten! ...Ik heb er ook al Pimm's likeur op losgelaten! Ik geloof zelfs dat ik het ijs zonder eieren lekkerder vind... Eerst Kokenhttps://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.com