woensdag 21 maart 2012

Tomaatkoriandersalsa

Tijd voor taco´s. Deze keer met een vulling van een restje gare kip, 3 rode paprika´s in blokjes en een half blikje mais en het binnenste van de tomaten dat ik overhad van onderstaande salsa, op smaak gebracht met wat zout, cayennepeper en iets komijn.
Verder frijoles refritos (gebakken bonen) en deze salsa. Over de bonen kom ik nog wel een keer te schrijven. Die komen zeker in de herhaling.

Tomaatkoriandersalsa

  • 4 tomaten
  • 1 eetlepel rode ui, heel fijngehakt
  • half bosje koriander
  • 1 eetlepel limoensap
Halveer de tomaten. Lepel de zaadjes en het geleiachtige spul eromheen eruit. (bewaar dit bv voor een tomatensaus). Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
Hak de koriander fijn. Meng de tomaat met de koriander, de ui en het limoensap. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten