vrijdag 11 juli 2014

Salade van waterkers, granaatappel en mozzarella

Lekker hoeft niet ingewikkeld te zijn. Dat bewijst deze salade. Wij aten 'm als lunch, maar als voorgerecht doet ie het ook goed. Roze granaatappelpitjes zorgen voor vrolijkheid op tafel.



Salade van waterkers, granaatappel en mozzarella

  • 1 bosje waterkers
  • 1 kleine granaatappel
  • 1 bol buffelmozzarella
  • 1 theelepel witte balsamicoazijn
  • 2 eetlepels lekkere olijfolie
Was de waterkers, slinger droog, scheur kleiner en verwijder eventuele hele grote en stugge takjes.
Peuter de pitjes uit de granaatappel.
Meng de azijn met de olie. Meng 2/3 van de dressing in een kom door de waterkers. Schik op 2 borden. Breek de mozzarella in stukjes en verdeel over de waterkers. Bestrooi met de granaatappelpitten en sprenkel de rest van de dressing erover. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen