maandag 13 juli 2009

Groenteoogst (eind)

Het begon heel leuk. Elke week een overzicht opschrijven van wat ik allemaal gemaakt heb met de verschillende groenten uit het pakket. Zoals aan het aantal postings te zien is, is de klad er een beetje ingekomen. Het bijhouden van het blog kost best wat tijd. Daarom heb ik besloten te stoppen met het item groenteoogst.

Een andere reden is dat, ook al eten wij zelden twee keer precies hetzelfde, ik tot de ontdekking kom dat sommige recepten toch wel erg op elkaar lijken. Nu vind ik dat wat het opeten betreft niet zo´n probleem. Blijkbaar is het lekker. Maar wat opschrijven aangaat, wil ik toch niet te snel in herhaling vallen. Het kan dus zijn dat er een aantal dagen achter elkaar niets te schrijven valt, en dan wil ik mij niet gedwongen voelen om toch een moetriedeltje onder het kopje groentepakket te schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten