- brood met kruidenboter en gegrilde paprikacrème
- salade met coburgerham en nectarine
- pasta met pesto
- zalm uit de rookpan met gestoofde prei
- kersen met bitterkoekjes en mascarponecrème
Salade met coburgerham en nectarine
(4 personen)- 100 gram coburgerham
- 1,5 eetlepel walnootolie
- 1,5 eetlepel neutrale olijfolie
- krap 1 eetlepel appelciderazijn
- peper en zout
- 100 gram lollo rosso
- 25 gram rucola
- 2 nectarines
Klop een dressing van de 2 soorten olie en de azijn en wat peper en zout.
Was de sla en rucola, slinger deze goed droog en scheur deze in stukjes. (ik koop altijd een krop sla, en gebruik zelden zakjes kant-en-klare sla)
Snijd de nectarines in dunne schijfjes.
Meng vlak voor het serveren de sla met de dressing. Schik de sla op 4 borden. Verdeel de nectarine en de ham erover.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten