Minitulbandjes met kokos en blauwe bessen en limoenglazuur
(recept van bijnanetzolekkeralsthuis - 12 stuks)- 100 gram zachte boter
- 75 gram suiker
- 50 gram Griekse yoghurt
- 2 eieren
- 50 gram geraspte kokos
- 100 gram zelfrijzend bakmeel
- mespunt baking soda
- 75 gram blauwe bessen (liefst kleine exemplaren)
- 75 gram poedersuiker
- sap van halve limoen
Klop de boter met de suiker romig. Klop er de yoghurt door. Klop de eieren erdoor. Meng kokos, bakmeel en baking soda door het beslag. Schep een beetje beslag in elk vormpje. Verdeel hierover de blauwe bessen en daarna de rest van het beslag. Bak de cakejes op 175C in 20-22 minuten gaar. Laat ze iets afkoelen, haal ze dan voorzichtig uit het vormpje en laat verder afkoelen op een rooster.
Roer de poedersuiker met zoveel limoensap dat je een net vloeibaar glazuur krijgt. Druppel dit over de tulbandjes.
Roer de poedersuiker met zoveel limoensap dat je een net vloeibaar glazuur krijgt. Druppel dit over de tulbandjes.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten