Speculaascakejes
(12 stuks)- 125 gram zachte boter
- 125 gram suiker
- 2 eieren
- 125 gram zelfrijzend bakmeel
- 1/2 tl bakpoeder
- 3 theelepels speculaaskruiden
Klop de boter en de suiker tot een romig mengsel. Klop 1 voor 1 de eieren erdoor. Meng zelfrijzend bakmeel, bakpoeder en speculaaskruiden door het beslag. Mix als laatste de melk erdoor.
Verwarm de oven voor op 200C.
Vul de cakevormpjes met het beslag. Bak de cakejes in 15-20 minuten gaar.
Hoeveel melk heb je nodig? Dat staat niet bij de ingredienten nl..
BeantwoordenVerwijderenhoi Maria,
BeantwoordenVerwijderen2 eetlepels.
ik ga het straks aanpassen, maar dan moet ik achter een echte computer zitten.
bedankt voor je opmerking.
johanneke
Hoi Johanneke, ik heb zelf een beetje gegokt, ik denk ongeveer 2 el., zoals in andere cakes, en ze zijn heeeeerlijk geworden! Bedankt voor je antwoord en je recepten!
BeantwoordenVerwijderen