dinsdag 19 november 2013

Zweedse snoepjes

afbeelding-IKEA-snoepjes-groen

Eén keukenla is opgeruimd. Nu heb ik nog meer ruimte voor bakjes met pompoenpitten, maizena, cacao, basterdsuiker, sesamzaad, lijnzaad, gedroogde abrikozen. Maar nog niet genoeg bakjes. Daarom fietste ik naar de Ikea. Ik kijk dan ook altijd even bij de foodmarket. Deze keer nam ik rabarbersiroop mee. En snoepjes. Ik ben helemaal geen snoepjeseter, maar hier werd ik enthousiast van. Vooral door de looks. Mooie groene, rode, roze, gele snoepjes. Net iets anders dan het standaardschepsnoep. Leuk om een keer een taart mee te versieren. Dit is het resultaat. Ik ben niet 100% tevreden, ik ben niet zo'n nette en geduldige frobelster, maar mannetje Q vindt het fantastisch: ik mag de stukken van de bovenkant en hij de onderste stukken. Drie keer raden waarom.
De bakjes hadden ze alleen niet op voorraad, dus mag ik nog een keer. Fiets ik mooi deze snoepjes er weer af. Geen opmerkingen:

Een reactie posten