donderdag 10 november 2011

Witlofknabbeltje

Bij het etentje dat gisteren beschreven stond had ik ook nog een amuse. De dag ervoor hadden we zelfgesneden patat en zelfgemaakte bitterballen gegeten. Met de mayo kon ik niet achterblijven, dus die had ik ook zelfgemaakt. Daar was nog een beetje van over. Ik weekte nog 2 gedroogde paddenstoelen een tijd in warm water en hakte ze heel fijn. Die deed ik door de mayonaise met nog een druppel truffelolie. Dat schepte ik in glaasjes en stak daarin een boel knapperige witlofblaadjes.


Dit is overigens gekopieerd van een restaurant waar we laatst hebben gegeten. We gingen all the way - wat 6 * 3 gerechtjes betekende. Dit had ik toch echt niet thuis na kunnen doen: 18 verschillende gerechtjes. Erg lekker allemaal (op de zwezerik na, maar dat lag denk ik aan mij en niet aan het gerecht) en leuk om een keer zo uit eten te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten