http://www.mycolombianrecipes.com |
In elk geval besloot ik om dit toetje zonder toegevoegde suiker te maken. Een goede mango zou zoet genoeg van zichzelf moeten zijn. Manlief vond het niet zo'n goed idee, hij vond het niet zoet genoeg en pakte de suikerpot. We hadden ook nog 2 eters, en die vonden het wel lekker. Tenzij ze uit beleefdheid het voorbeeld van manlief niet durfden te volgen.
Mangokokospudding
(4 personen)- 1 goed rijpe mango
- 2 dl kokosmelk
- 2 blaadjes gelatine
Week de gelatine + 5 minuten in koud water.
Verhit een paar lepels van de kokosmelk. Laat hierin de uitgeknepen gelatine oplossen. Meng dit door de rest van de kokosmelk en roer door de mangopuree. Giet het mengsel in bakjes of een grote puddingvorm en laat een paar uur opstijven in de koelkast.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten