dinsdag 4 september 2012

Eten in de lucht

Manlief vloog met een andere airline dan normaal. Hij had niet zoveel vertrouwen in de vliegtuigmaaltijd van die maatschappij. Daarom de vraag of ik er een wou maken. Het was een beetje puzzelen met bakjes, maar het is gelukt.


Dit zat er in:
  • een stukje brownie met kokos
  • een bakje griesmeelpudding met abrikozen en bramen
  • 3 tomaatjes van eigen balkon
  • een bakje geraspte wortel met wat rozijnen, gembersiroop en walnoot
  • couscous met bietjes, koriander en bieslook
En heb ik dit nu allemaal speciaal gemaakt? Eigenlijk niet. De brownie had ik voor het weekend gebakken, de griesmeelpudding hadden we ook voor het ontbijt omdat het brood bijna op was, de wortel had ik toch al geraspt omdat ik wortelwalnootcake ging bakken, en de bietjes waren over omdat ik 3 megabieten geoogst had wat toch wel erg veel was voor het avondeten een paar dagen eerder, en couscous heb je zo klaargemaakt. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten