Een kleine aanpassing: Ik deed alleen geen teentje knoflook door de tomatenblokjes zoals het recept aangaf omdat ik geen zin had om de hele middag knoflook te proeven.
Ik weet dat 10-15 gram kaas niet veel lijkt, maar ik heb zo'n mooie microplane rasp die een heel klein stukje kaas in een enorme berg rasp omtovert.
Kabeljauw met parmezaanse kaas en tomaat
(1 persoon)- ± 125 gram kabeljauwfilet
- peper, zout
- 1 tomaat
- iets knoflook (eventueel)
- 1 eetlepel olijfolie
- 10-15 gram parmezaanse kaas
Verwarm de oven op 180C.
Dep de kabeljauw droog en bestrooi met wat zout en peper. Leg de vis in een ovenschaaltje en doe er 1 lepel water bij. Rasp de parmezaanse kaas erover. Bak de vis in 12-15 minuten gaar.
Zet - afhankelijk van hoe sterk je gril is - de gril er de hele tijd, of de laatste paar minuten bij aan zodat de kaas mooi goudbruin kleurt.
Snijd ondertussen de tomaat in kleine blokjes en schep om met de olie (en eventueel knoflook).
Als de vis gaar is, schep je de tomatenblokjes erop.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten