Wij hadden gereserveerd en dat is wel nodig. Tijdens het eten zagen we dat een aantal mensen teleurgesteld werd. Die drukte kan de bediening (of de keuken) helaas niet helemaal aan. In het begin werd ons waterglas weer volgeschonken zodra het leeg was, en het eerste gerecht stond vlot op tafel maar later werd het tempo aan de trage kant.
Een overzicht van de bijzondere gerechten die wij aten bij Moksa:
Springrolls: rauwe groente in een vel gemaakt van kokos met een tamarinde-papaja dipsaus
Soort burger van jackfruit, met paarse zoete aardappel, gesmoorde kool met komijn en romige paddenstoelen
Pompoenpannenkoek met ui, tomaat, avocado, tomatenpesto met kokossaus en salsa van mais en jackfruit
Paarse zoete aardappel met gegrilde aubergine en tomaat, spinazie en balsamico-reductie
Mousse van kokos, avocado, sinaasappel met een bodem van havermout met een saus van gekaramelliseerd korianderzaad
.
Bij Moksa eten is echt uit eten gaan. Voor Bali-begrippen is het duur, maar wij waren voor een gedeelde starter, 3 hoofdgerechten, 3 desserts en alledrie een bijzonder sapje nog geen EUR 40 kwijt.Toen we terugliepen naar ons vakantieverblijf liepen we langs de rijstvelden. De volle maan scheen op het water en het gekwaak van kikkers en geluid van andere dieren was oorverdovend. Dat was ook bijzonder.
Leuk weer x
BeantwoordenVerwijderenDank je. x
BeantwoordenVerwijderen