maandag 28 maart 2016

Wat eten we deze week?

Een zusje vierde haar verjaardag zaterdag en als avondeten haalde ze onder andere chinees. Daar is nog zoveel van over dat ze nog de hele week chinees kan eten. Dus voor haar hoef ik geen weekmenu te verzinnen. Het andere zusje, of eigenlijk haar vriend, wil een stukje vlees met broccoli als avondeten en geen pasta. En dat terwijl weer de verse pasta met de pastasauzen 2e gratis is. 

Verder kan er heel veel atjar worden gegeten. Er is namelijk een creabeaproject bedacht waar een grote pot met metalen deksel voor nodig is. Daarop togen mijn zusjes naar de groothandel en kochten twee 1,7 literpotten atjar. Dan heb je dus veel atjar. Als je een idee hebt, ik hoor het graag. Ik opperde al atjarkroketjes en een hartige taart met atjar, maar echt enthousiast werd er nog niet op gereageerd. Of een trappenhuisrijsttafelparty waar zij dan voor de atjar zorgen en flatgenoten dan een ander rijsttafelonderdeel meebrengen leek me ook wel leuk. 

Een echt weekmenu wordt het dus niet deze week. Nog wel 3 ideetjes voor avondeten waarin in elk geval 1 aanbieding wordt gebruikt.

Geroosterde bospeen met gember, peultjes en freekehSalade met snijbonen, witte bonen en feta


3 Bietjes, gekookte aardappels en een speklapje met ui.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten