maandag 7 maart 2016

Weekmenu - zoete aardappel, tartaartje, rode ui

O ja, en de verse pasta en bakjes pesto zijn weer in de aanbieding. Dus die kunnen ook weer deze week. Samen met de roerbakmix ben je dan snel klaar. Wil je iets creatievers met wat er deze week in de bonus is, lees dan door. Een hele week pasta is best wel een beetje saai. 



  • Gebakken krieltjes, tartaartje met gebakken (rode) ui en champignons en komkommer.
  • Stamppot van half zoete aardappel en half gewone aardappel en heel kort gekookte preiringen. Erbij rookworst of een tartaartje. Een beetje zoals deze stamppot
  • Overigens is de boerenkoolstamppot anders - met zoete aardappel en chorizo - ook erg lekker. Of is 2 keer stamppot ook saai?
  • Chinese of Thaise roerbakgroente bakken met wat sambal en ketjap. Omeletreepjes en cashewnoten erdoor en erbij rijst of mie. 
  • Bulgur (of couscous) met zoete aardappel, koriander, lente-uitjes en limoen. Een beetje geitenkaas of feta hierbij is een lekkere niet-vlees optie. 
  • Een frittata (soort ovenomelet) met zoete aardappel en rode ui en geitenkaas. Erbij is een venkelsalade of gekookte broccoli lekker.
  • Natuurlijk mag je ook een keer verse pasta met bijvoorbeeld pesto eten. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten