Ik merk dat ik het best lastig vind om niet in herhaling te vallen. De pasta met tonijn komt geregeld terug, zo ook deze week. De groente varieert dan wel van courgette via venkel tot broccoli. Maar toch. Ik weet wel dat deze pasta bij mijn zusjes een plekje in hun repertoire heeft gekregen, dus de tips zijn niet voor niets geweest. Toch heb ik besloten om met het weekmenu te stoppen.
Vind je het jammer dat dit het laatste weekmenu is? Laat het mij weten. Misschien ben ik om te praten.
Alle eerdere weekmenu's kun je hier terugvinden.
Weekmenu
- Krieltjes, witte asperges, ham, gekookt ei en gesmolten boter
- Rode curry met kip en sperzieboontjes en rijst. Of kies een zak Thaise roerbakgroente. Voor de curry kun je je eigen favoriet kiezen. Volgens mij zijn ze allemaal in de aanbieding. Je hebt ook kokosmelk nodig.
- Pasta met tonijn en courgette.
- Stamppot van deels zoete aardappel en deels gewone aardappel en paksoi of chinese kool. Erbij kipreepjes die je met wat sambal en ketjap bakt.
- Mexicaanse schotel van zwarte bonen, de rest van de zoete aardappel, kip. Begin met het fruiten van een ui en een teentje knoflook, roer daar later iets pittigs als een rode peper door, en een theelepel komijn en koriander en een blik gepelde tomaten. In deze saus stoof je kip en zoete aardappelblokjes gaar. Op het eind warm je een blik zwarte bonen mee.
Dankjewel, ons repetoire is inderdaad veel uitgebreid!
BeantwoordenVerwijderenFijn om te horen dat het zinvol is geweest.
BeantwoordenVerwijderen