maandag 12 april 2010
Bleekselderij in dragonsaus
Bleh, bleekselderij. Vroeger vond ik dat echt niet te eten. Maar waarschijnlijk was de enkele keer dat wij dat aten het ook behoorlijk kapot gekookt en slijmerig geworden (sorry mam). Ik had nog een halve stronk liggen, over van de tomatensaus in de lasagne. En aan weggooien doen we hier thuis niet. Dus moest ik er wat mee verzinnen. En dit is het geworden. En ik moet zeggen dat het best lekker was. Erbij hadden we shoarmareepjes met daarbovenop aardappelpuree. En dat was nog even in de oven geweest om een korstje te krijgen. Niet culinair hoogstaand, maar prima te eten.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
goed dat je sorry zegt, want slijmerig gekookte bleekselderij heb je hier nooit gehad. maar ik zal dit recept wel eens proberen, want ik vond het op mijn manier ook niet erg lekker. alleen met kaassaus en dat was weer niet de favoriet van anderen in dit gezin.
BeantwoordenVerwijderen