zondag 8 mei 2011

Vakantie-eten

Het was 2 weken stil. We waren met vakantie. Ik houd er niet van om dat soort dingen open op een blog te zetten, dus daarom van te voren geen melding gedaan. Wel had ik een aantal recepten in concept gemaakt, maar daar moest nog een beetje aangesleuteld worden. Het inpakken kostte toch meer tijd... Dus dat zou ik wel doen als ik internettoegang zou hebben. Nu was dat niet echt een probleem, maar toen bleek dat ik mijn blog niet opmocht. De regering van Kazachstan vindt het blijkbaar niet nodig dat mensen daar mijn blog (en alle andere blogs via blogspot natuurlijk) mogen lezen. Wel jammer, want dan missen ze wel wat. En ze kunnen er ook wat van leren, want voor een superculinaire ervaring hoef je niet naar Kazachstan te gaan. Hier alvast wat foto´s van het eten dat we voorgeschoteld kregen, de verhalen komen van de week. En tussendoor ook al wat van het eten dat we nu weer lekker in Nederland eten.

sjasliek
beshbarmak
thee (en alles erbij)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten