vrijdag 24 juni 2011

Koken met kinderen - toetjesparade 4

Dit is ongeveer wat mijn moeder al een aantal jaar maakt voor het straatfeest. Ik heb het nog nooit geproefd, dus tijdens de kookcrea mijn "kans" gegrepen. Ik was er een beetje huiverig voor, maar ik moet eerlijk zeggen dat het me erg mee viel. Ik had er ook geen extra suiker aan toegevoegd, het zoet komt van de spekjes, ananas en kokos. Voor een romiger versie kun je half kwark / half geklopte slagroom gebruiken.
Hawai-kwark


Keukengereedschap

  • kom
  • bord
  • lepel
  • mes
Ingrediënten

  • 500 gram kwark
  • grote hand spekjes (snoep)
  • 4 schijven ananas
  • 5 eetlepels geraspte kokos

1. Snijd de ananas in kleine stukjes
2. Snijd (of knip) de spekjes in kleine stukjes
3: Meng de ananasstukjes, spekjes en kokos door de kwark.
4. Bewaar tot je gaat eten in de koelkast

Geen opmerkingen:

Een reactie posten