zaterdag 4 juni 2011

Komkommertijd

foto-hoe-groeit-komkommer-komkommertijd
De komkommertijd was vroeg dit jaar. Dit is een foto van de komkommers in mijn kas. Een week of 2-3 geleden oogstte ik de eerste, en het oogsten gaat gestaag door. De meesten komen in rauwkostvorm bij de lunch of warme maaltijd. Maar om de (nederlandse) komkommertelers weer aan wat klandizie te helpen, wil ik de komende week een aantal andere recepten met komkommer maken en plaatsen. De bron van de EHEC-uitbraak is nog niet gevonden, en is hoogstwaarschijnlijk niet een vervuilde komkommer. Dus allemaal gewoon weer komkommer eten. Ik zelf help daar dan niet zo aan mee, maar ik heb niet genoeg komkommers om al mijn lezers te voorzien. Dus als alle lezers mijn recepten gaan maken, komt het wel weer goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten