Kikkererwten, courgette, geitenkaas
(1 persoon)- 1/2 courgette
- olijfolie
- 150-200 gram gare kikkerwten
- 2 eetlepels couscous
- 50-75 gram zachte geitenkaas
- paar blaadjes munt
- 1 lepel hazelnootolie
Snijd de courgette in plakken. Bestrijk ze heel licht met olijfolie. Verhit een grilpan en gril de plakken 2-3 minuten aan elke kant. Leg op een groot, plat bord.
Doe de couscous in een diep, plat bord en giet er 2 lepels kokend water over. Laat even staan en roer de couscous dan los met een vork. Schep op de courgette.
Doe de couscous in een diep, plat bord en giet er 2 lepels kokend water over. Laat even staan en roer de couscous dan los met een vork. Schep op de courgette.
Verwarm de kikkerwten. Schep om met de hazelnootolie. Verdeel over de courgette.
Verkruimel de geitenkaas erover.
Snipper de munt erboven.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten