Groentepotje voor bij vis
(3 personen)- 300 gram wortel, in kwartplakjes
- 1 venkelknol, in stukjes
- 1 prei, in ringen
- 1 el olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 1 el verse dragon
- peper
- 2 el crème fraîche
Kook de wortel 5 minuten in een bodempje gezouten water in een pan met dikke bodem gaar. Voeg dan de venkel en preiringen toe. Laat nog een paar minuten koken. Giet af. Schuif de groente wat aan de kant zodat je de bodem ziet. Giet hier de lepel olie op. Verhit de pan weer en fruit het teentje in de olie. Voeg de dragon en crème fraîche toe en schep om. Breng op smaak met peper.
Ik wil meer foto's zien. Niet van dit eten, maar algemeen van jouw eten. De fotootjes zijn zo klein. Ik ga nog wel foto's van de food court in Siam op mn blof zetten. Kun je zien hoe ze het hier doen ;)
BeantwoordenVerwijderen