ZOETE GERECHTEN - IJS EN OVERIGE TOETJES



  • IJS
Aardbeienijs (zonder room en ei)

Abrikozenparfait met pompoenpitkletskoppen



  • OVERIGE TOETJES


Aardbeien en watermeloen met munt en rozenwater
Aardbeien met anijs
Aardbeien met lange vingers en mascarponecreme
Aardbeienbavarois
Aardbeiencoulis
Aardbeienmousse
Aardbeienyoghurtcrunch
Aardbeienyoghurtpudding
Advocaat (zelfgemaakte) op een pavlova met mango
Advocaatbanaantoetje
Ananas tarte tatin
Ananasjes met kokospudding
Appelbramencrumble
Appelframbozencrumble met steranijs
Appelsconetaart (omgekeerd)
Avocadomousse met koffiekruim en gekarameliseerde sinaasappel
Banaanpassievruchtsouffle
Banaanyoghurtpudding met rozijnen
Bananentoetje met clotted cream en karamel (1 persoon)
Basilicumcitroenmousse
Blauwe kokosrijst
Broodpudding met appel en rozijnen
Broodpudding met marmelade en vijg
Cake, custard en peertoetje
Cake, custard en sinaasappeltoetje
Chipolatapudding
Chocolade stoompudding met kersenjam
Chocolademousse met sambucavijgen
Chocolademousse met whisky
Chocoladepaasei gevuld met witte chocolademousse en lemoncurd
Chocoladetaartje met koffiedadels
Christmaspudding
Citroenbavarois
Citroencakepudding
Citroenkardemompannacotta met aardbeien en roze peper
Clafoutis met rabarber en vlierbloesem
Crème brulee
Crème caramel
Crumble met aardbeien en rabarber
Eton mess met granaatappel
Flensjes met appel en ananas en karamelsaus
Flensjes met sinaasappelsaus
Frambozen en minneola met kokosschuim
Frambozensoep met sinaasappelmeringue en dragonijs
Frambozensouffle
Frambozentoetje met bitterkoekjes en chocolade
Griesmeelpudding met bitterkoekjes
Griesmeelpudding van kokosrijstmelk
Griesmeelpudding (arabisch) met dadels en rozenwater
Griesmeelrozenpudding in filodeeg
Hangop met aardbeienrabarbercompote
Hawai-kwark
Indiase griesmeelpudding
Kaju katli - Indiase cashewnotenfudge
Kaneelpannacotta met peer (met yoghurt)
Kataifadeeg met ricotta en dragonsiroop
Kersen met bitterkoekjes en mascarponecreme
Koffiebavarois
Kokospanna cotta met mango
Kokospannenkoekjes (dadar gulung, Bali)
Kweepeerkaramelpasta
Kweepeerpasta
Lange vingers, mascarpone, Kaapse kruisbes en mangotoet (op tiramisuwijze)
Lavendelmousse met frambozenkrul
Lemoncurd
Lemoncurd met gember
Mascarponeroom met peer en spekkoeklikeur
Mascarpone met frambozen, lange vingers, kokos en chocolade
Mangokokospudding
Mangoyoghurttoetje met kokos
Mango tarte tatin
Meloensalade met limoenhoningmuntdressing
Meringuekerstboom
Meringuerol met granaatappel en rozenwater
Moulleux au chocolat met frambozentijmsaus
Muhallabieh met aardbei en rozenwater - Arabisch melktoetje
Noga
Panna cotta met gember
Panna cotta met kakisaus en speculaaskruiden
Panna cotta met (kweepeer)appelsaus
Panna cotta met vlierbloesem en aardbeien
Parfait met gezouten karamel
Parfait met rabarber en rozen
Pavlova met granaatappelroom
Perentaart (korstdeeg)
Perzik-blauwe-bes-cobbler
Perziken in tijmsiroop
Perziksoep met kaneelmeringue en blauwebessensorbetijs
Perzik tarte tatin
Poffert
Pruimenclafoutis met tijm
Rabarbercompote met aardbeien en vlierbloesem
Roze chocolademousse (met ruby chocolate)
Speculaaskruiden
Speculaaskruiden (2014)
Spekkoek
Spekkoeklikeurijs
Spekkoeklikeurpudding
Sticky pecanvijgenpudding met toffeesaus
Sticky rice met mango
Sticky rice met mango - versie 2
Stoofpeertjes
Stoofpeertjes (van oma)
Stoompudding met dadel en oranjebloesem
Stoompudding met frambozensaus
Stoompudding met jam
Stoompudding met kokos en sinaasappel
Stoompudding met vijgen, anijs en chocolade
Tiramisu
Tiramisu-inspiratie (framboos, lange vinger, mascarpone, bitterkoekjes)
Tiramisu met aardbeien en citroen
Tiramisu met abrikozen